Onzichtbare beugel

De onzichtbare beugel is gemaakt voor volwassenen én kinderen die orthodontisten en tandartsen gebruiken als hulpmiddel voor het verkrijgen van optimale functionaliteit en esthetiek van de tanden en kiezen, waarbij de beugel nauwelijks zichtbaar is.

Behandelplan

Je bekijkt jouw nieuwe lach voordat de behandeling start. Dankzij geavanceerde technologie kunnen we het verloop van de behandeling voorspellen. Door middel van het persoonlijke behandelplan kan exact worden gezien hoe de individuele tanden zullen verschuiven en hoelang de behandeling zal duren. De combinatie met het materiaal van de Aligners zorgt ervoor dat de bewegingen van jouw gebit met meer dan 75% te voorspellen zijn.

Doorzichtige hoesjes

De doorzichtige hoesjes worden Aligners genoemd. Ze zijn gemaakt van dun kunststof en worden over de tanden en kiezen geschoven. Om de zeven à tien dagen doe je een nieuw setje Aligners in zodat de tanden verplaatst worden naar de ideale plek in de kaak.

Controles

Gedurende de gehele behandeling kom je elke maand op controle. De orthodontist bekijkt hoe de behandeling verloopt en stuurt bij waar nodig.

“Met de onzichtbare beugel ga je ongemerkt naar een recht gebit. Niemand die ziet dat je een beugel draagt!“
Blanca Cabrera López

Kosten en vergoeding

De kosten voor orthodontie zijn landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. De kosten voor Invisalign zijn afhankelijk van de huidige stand van jouw tanden en het aantal benodigde Aligners. Tijdens de bespreking van het persoonlijke behandelplan worden de kosten met jou besproken.

Of de behandeling vergoed wordt, is afhankelijk van jouw situatie en zorgverzekeraar. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar voor meer informatie over vergoedingen van orthodontie.

Meer weten? We helpen je graag verder.

Maak een afspraak