Onze praktijk

Elke patiënt is bij orthodontiepraktijk Spijkenisse in ervaren en vertrouwde handen. Bent je zelf, als volwassen patiënt, geïnteresseerd in de mogelijkheden om een mooi recht gebit te krijgen? Dan ben je bij ons van harte welkom.

Sfeer

Gezellig :) en professioneel

Ons team is ontzettend gemotiveerd om jou te begeleiden naar je mooiste lach en ervoor te zorgen dat je je altijd bij ons op je gemak voelt. We onderscheiden ons door goed te luisteren en rekening te houden met persoonlijke wensen en laten daarbij iedereen in hun waarde.

Het mooiste van ons vakgebied is om een patiënt tijdens de laatste afspraak met een perfect gebit en een grote glimlach te zien vertrekken.

Plan een eerste consult
Efficiënt

Kort mogelijke behandelingen

We streven ernaar een behandeling zo efficiënt mogelijk uit te voeren en zo kort mogelijk te laten duren. Uiteindelijk bepaalt de natuur voor een belangrijk deel het tempo van tandverplaatsing. Het kost daarom tijd en geduld om een stabiel eindresultaat te verkrijgen. De totale behandeling duurt meestal één tot drie jaar en is afhankelijk van:

  • de te corrigeren afwijking;
  • de groei en ontwikkeling van het gebit; en
  • de medewerking van de patiënt.
“We streven ernaar een behandeling zo efficiënt mogelijk uit te voeren en zo kort mogelijk te laten duren.“
Blanca Cabrera López
Kwaliteit

Speciale technieken en geavanceerde materialen

Bij Orthodontiepraktijk Spijkenisse bieden we een hoge kwaliteit dankzij de inzet van speciale technieken en de meest geavanceerde materialen. Tijdens de intake en de planbespreking vertellen we je over de technieken en materialen die we voor jouw behandeltraject gebruiken. Onze aanpak is uniek en wordt in de wijde regio bijzonder gewaardeerd.

Bekijk onze beugels
Ontwikkeling

Intensieve samenwerking met specialisten

Met onze andere praktijken: Ortho Barendrecht en Ortho Westland hebben we één missie: het creëren van een aantrekkelijke lach bij iedere patiënt. Onze assistentes en orthodontisten werken nauw samen over de drie praktijken om iedere patiënt met een prachtig gebit naar huis te zien gaan.

Onze specialisten

Meer weten? Wij helpen je graag verder.

Maak een afspraak