Go to top

Team Orthodontiepraktijk Spijkenisse

Dr. T.G.A. (Thierry) Krajenbrink - Orthodontist BIG-nummer 29022222202
Opleiding tot tandarts: Rijks Universiteit Groningen (R.U.G.) 1977-1983
1984-1986 Wetenschappelijk medewerker Afdeling Orthodontie aan de R.U.G. 1984-1986
Specialisatie tot orthodontist: Rijks Universiteit Groningen (R.U.G.) 1986-1990
Promotie 1994 "The silhouette of the mandibular condyle on radiographs".
Praktijkeigenaar Orthodontiepraktijk Spijkenisse sinds 1990

Drs. D. (Deise) Caldas-Kühlman - Tandarts BIG-nummer 89921907202
Sinds januari 2018 werkt Drs. Caldas met veel plezier en enthousiasme in onze praktijk.
Na haar studie tandheelkunde en specialisatie orthodontie in Rio de Janeiro (Brazilië) is zij in 2016 naar Nederland verhuisd. Aan de Universiteit van Amsterdam (ACTA) heeft zij examens afgelegd en is BIG-geregistreerd. Drs. Caldas heeft in een orthodontie praktijk in Amsterdam gewerkt om ervaring op te doen. Daarna heeft zij bewust gekozen om te gaan werken in onze praktijk. De werkwijze van Dr. Krajenbrink en Drs. Caldas komen geheel met elkaar overeen: kwaliteit boven kwantiteit. Samen met Dr. Krajenbrink staat zij klaar om u zo goed mogelijk te behandelen en nog meer service te verlenen.
 

 
 
 
 
Als je orthodontist wilt worden moet je eerst tandarts zijn. Om tandarts te worden volg je de studie tandheelkunde aan de universiteit. Deze opleiding duurt 6 jaar. Daarna volg je de specialisatie tot orthodontist, een extra fulltime studie van 4 jaar. Orthodontisten hebben dus 10 jaar gestudeerd. Een orthodontist heeft niet alleen veel verstand van en ervaring met beugelbehandelingen, maar heeft ook een zeer uitgebreide tandheelkundige kennis. Voor het beste en snelste resultaat kun je daarom het beste naar een orthodontist gaan.
 

Ons team

Naast de specialisten werken er natuurlijk nog veel meer mensen bij ons in de praktijk. Zo hebben wij speciaal opgeleide assistentes bij de balie, in de behandelruimte en bij de sterilisatie.