Go to top

Orthodontie volwassenen

Ook volwassenen willen tegenwoordig graag een mooi regelmatig gebit hebben om zich bijvoorbeeld zelfverzekerder te voelen, om een mooie lach te krijgen of om problemen in de toekomst te voorkomen. Gelukkig is het dragen van een beugel heel normaal geworden. Het kan zijn dat vroeger de mogelijkheid voor een behandeling er niet was of dat op latere leeftijd veranderingen zijn opgetreden in de stand van het gebit. Ook kan een eerdere behandeling een onbevredigend resultaat hebben opgeleverd. Gelukkig is er altijd een oplossing.

Bent uzelf, als volwassen patiënt, geïnteresseerd in de mogelijkheden om een mooi recht gebit te krijgen? Dan bent u bij ons van harte welkom; wij onderscheiden ons door goed naar u te luisteren en rekening te houden met uw wensen. Onze aanpak is uniek en wordt in de wijde regio bijzonder gewaardeerd.

Op basis van een uitgebreid onderzoek met röntgenfoto's en gipsmodellen, wordt de probleemstelling beoordeeld en een behandelplan gemaakt. Een beugelbehandeling is daarmee afgestemd op uw gebit, op uw specifieke wensen en op het gewenste eindresultaat.

Een orthodontische behandeling bij volwassen patiënten kan tegenwoordig in vrij korte tijd al tot een grote verandering leiden.

Er is bij ons keuze uit diverse beugels en er kan dus gekozen worden wat het beste bij u past.